Gietvloer prijzen vergelijken

Gietvloer prijzen vergelijken en de transparantie van een ervaren applicateur

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige gietvloer en vraagt u zich na aanvraag van verschillende offertes nu af waar dat prijsverschil nu eigenlijk vandaan komt? Om gietvloer prijzen te vergelijken is het handig als u van de hoed en de rand weet en daarom hebben we voor u een aantal elementen en overwegingen rondom prijs en kwaliteit netjes voor u op een rij gezet:

Tips omtrent het zuiver vergelijken van de m2 prijs van de gietvloer

Meestal geeft uw leverancier de prijs per m2 op, inclusief arbeidsloon voor de uitvoering en oplevering. Bij ons zetten we tevens de noodzakelijke werkgangen en gietlagen voor u netjes op een rij, zodat u precies kunt zien welke opbouw uw gietvloer krijgt. Tevens geven wij u een omschrijving van de topcoating en welke eigenschappen van de vloer binnen de garantie valt. Zo nodig voorzien wij u met een splitsing in m2/prijs voor alle primers, gietlagen en coatings die wij gebruiken. Met een offerte van www.gietvloergietvloeren.nl heeft u direct een goed overzicht van de m2 prijs en kunt u de deze prima vergelijken met eventuele andere aanbieders.

Kwaliteitsaspecten en prijzen van de aangeboden gietvloer combineren en vergelijken
Misschien bent u zich niet bewust van de grote prijsverschillen in coatings en PU-gietlagen die er tegenwoordig bestaan. Kiest u voor een 100% alifatische gietvloer, dan kiest u voor een vloer die niet verkleurd. Vergelijk de prijzen tussen Gietvloer dus bij voorbaat ook op de kwalitatieve eigenschappen van de vloer, en niet alleen op prijs alleen. Van belang is uiteraard de toegepaste topcoating. Wij raden u altijd aan u goed te laten informeren over alle coatings die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. Gietvloer prijzen vergelijken doet u pas echt zuiver als u eerst de kwalitatieve kenmerken van een gietvloer goed op een rij heeft gezet.

Garantieregeling en uitsluiting – vergelijk de prijzen van uw gietvloer ook daarop

Transparantie van de garantievoorwaarden is het belangrijkste element van uw offerte of aanbieding. Wat zit in de garantie en wat niet? En is deze informatie helder en overzichtelijk voor u op een rij gezet of verwacht de leverancier dat u zelf alle kleine lettertjes doorleest? Bij een transparante leverancier hoort een offerte exact aan te geven wat niet in de garantie zit en onder welke voorwaarden de garantie vervalt. Denk daarbij aan het te vroeg belopen van de vloer door derden of andere ongelukjes. Tijdens het vergelijken van prijzen voor uw gietvloer moet u dus ook denken aan de garanties die de leverancier u biedt. Erkende leveranciers zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), de brancheorganisatie voor afbouwbedrijven. Deze organisatie biedt consumenten en kopers van gietvloeren voldoende uniforme garantievoorwaarden.